Over ons

OVER ONS

AHNA JEWELRY DESIGN

 

Ahna Jewelry Design zag het licht in 2010 als een spin-off van De Zilverij, waar we workshops geven om zelf een juweel te maken.  Ahna (uitgesproken Aaa-na) komt van Ann (Poelmans) zoals haar naam werd uitgesproken in de Griekse familie waar ze in het verleden terecht kwam.  Ahna Jewelry Design creëert zowel een eigen juwelenlijn die door ons verkocht wordt maar ook aangeboden wordt in Belgische winkels als .juwelen op maat gemaakt naar de eisen en ontwerpen van de klant.  Ahna Jewelry Design is ook zeer trots dat ze het Handmade in Belgium label behaald hebben.

 

 

 

PROFESSIONEEL TEAM

 

Ann Poelmans is al sinds 2013 een gediplomeerd edelsmid en ontwerpt en creëert vanuit een passie om anderen blij te maken.  Dit resulteert in strakke en draagbare juwelen voor iedere gelegenheid of het nu gaat over werk, uitgaan, restaurantbezoek met vrienden of een formele avondgala Ahna Jewelry Design juwelen zorgen steeds voor de juiste uitstraling.

 

Koen Vandenweghe is sinds 2017 fulltime betrokken bij Ahna Jewelry Design waar hij zich vnl. focuseert gieten van verloren was,steenzetten, graveren, galvano en het afwerken van juwelen.

Ahna Jewelry Design team

ONS TEAM

Ahna Jewelry Design -Ann Poelmans

Ann Poelmans

Edelsmid

 

Ahna Jewelry Design - Koen Vandenweghe

Koen Vandenweghe

Zetter / Gieter